Mahperi Hatun Anaokulu
SEYİTALİ MAH. SEYİT ALİ 1.GEÇİT SK. MAHPERI HATUN ANAOKULU BLOK NO: 3-1 PAZAR / TOKAT

VİZYON

Bireysel farklılıkları benimseyerek, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, geleceğe güvenle bakan, öz kültürünü tanıyan, koruyan, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

MİSYONUMUZ Doğaya ve çevresine duyarlı, Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, Birey haklarının bilincinde olan, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Bilgiye ulaşma yollarını bilen, Kendine güvenen, Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yarım Gün