Okulum Temiz Belgemizi Aldık

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Okulumuz tüm şartları yerine getirdikten sonra Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından yapılan denetim ve kontroller ile "OKULUM TEMİZ" belgesi almaya hak kazanmıştır.

Okulumuzun hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyonu önleme için tedbir çalışmalarını yerine getiren öğretmenlerimize ve temizlik personelimize teşekkür ederiz.